Brinkfair 2017, beter kon het niet

Geplaatst op: 23 mei 2017

Afgelopen zondag, na afloop van Brinkfair, was er sprake van tevredenheid alom. De standhouders, bezoekers en organisatie, iedereen keek terug op een gezellige, goed verlopen Brinkfair. De vele mooi ingerichte kramen, de vele oldtimers, de kinderactiviteiten, de Barbershop, de Brinkfarm, de pottenbakker, de workshop pixelen konden allemaal tevreden terugkijken. Om half vijf werd ook de winnaar van de couponactie getrokken uit de vele ingeleverd coupons. Mevrouw Tineke Feenstra uit Vries was de gelukkige winnaar van de nutribullet, die beschikbaar was gesteld door Blokker Vries.

Qua markten is het nu wachten op de Kastanjemarkt op 8 oktober, een themamarkt rondom het najaar. Volksvermaken Vries hoopt dan weer een groot aantal standhouders die passen bij het thema te mogen begroeten. Geïnteresseerd? Een mailtje naar email hidden; JavaScript is required en u ontvangt meer informatie.

Op de foto de winnaar van de nutribullet, die haar prijs krijgt overhandigt door Tonnie van de Koolwijk van Volksvermaken Vries.