Brinkfair 2017 op 21 mei

Geplaatst op: 2 maart 2017

Op zondag 21 mei organiseert Volksvermaken Vries alweer de vijfde editie van de Brinkfair. De monumentale Brink in Vries vormt het idyllische decor voor deze fair en zal vol staan met smaakvolle stands. Geniet van de ambachtelijke lekkernijen en streekproducten, van de bijzondere woondecoraties en andere toepasselijke waren. Vanaf 11 uur bent u allen van harte welkom.

Een bezoek aan de Brinkfair is een heerlijk dagje uit voor de hele familie om helemaal in de lentesfeer te komen en te genieten van heel veel activiteiten. Kom en geniet van ‘de lente in Drenthe’! Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht. Voor hen is er een speciale kinderhoek met spelletjes, ze kunnen geschminkt worden, er zijn dieren om te bewonderen, te aaien en pony’s om een ritje op te maken.

Heeft u altijd al eens willen proberen of pottenbakken u lukt? Pottenbakker Berlando biedt u die gelegenheid.

Het voorjaar is natuurlijk dé gelegenheid om iets aan uw uiterlijk te veranderen. Wilt u weten of een ander kapsel u staat, wat een maskertje voor u kan betekenen of heeft u een andere vraag? Daarvoor is een speciale barbershop en beautycorner ingericht.

Tegelijkertijd vindt ook de jaarlijkse accordeon-trefdag plaats. Op het terras en in de grote zaal van Café Onder de Linden zullen tientallen accordeonisten hun gezellige muziek ten gehore brengen en daarmee de Brinkfair van een fraaie muzikale omlijsting voorzien.

De opening van de Brinkfair om 11 uur gaat op een traditionele wijze, namelijk door het blazen op de boerhoorn. De toegang en parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie www.brinkfair.nl.

Bent u er als standhouder graag bij? Kijk op www.brinkfair.nl en meld u aan!